Stap op je yogamat voor het nieuwe boothuis! De meest relaxte manier om jouw steentje bij te dragen aan de sponsoractie van de roeiclub. Terwijl het buiten steeds kouder en natter wordt, vind je warmte en ontspanning op je yogamatje bij Alma Hot Yoga.

Speciaal voor de sponsoractie van RV de Waal bieden we twee lessen aan op zaterdag 25 november. Een sportieve Core yoga les en een ontspannende Yin yoga les. Gun jezelf en je team een heerlijke yogales, waarvan de opbrengsten geheel naar de club gaan.

Deze actie is een initiatief van Bard Evers (Vroege Vogels). Hij kan je er alles over vertellen en is bereikbaar op 06-22233084.

Update 19 november: 

Allebei de roei-yogalessen zitten vol! Dat is een mooi resultaat. Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Wil je toch met een yogales je roeiclub steunen, dan kan je met een intro-aanbieding of een losse les meedoen met een Core, Yin of Bikram les op het rooster. De studio doneert 5 euro van je les/kaart aan de roeiclub. Mail naar Bard als je hieraan mee wilt doen.

Yoga voor het boothuis

Core Yoga (zaterdag 25 november van 14.30 tot 15.30 uur)

Core yoga is een kalme en krachtige les. Ademen, bewegen, concentreren, in contact zijn met jezelf. We oefenen Core bij een temperatuur van 31-32°C: lekker warm om makkelijk te kunnen bewegen. In Core yoga verken je kracht en stilte.

Yin Yoga (zaterdag 25 november van 16.15 tot 17.15 uur)

Yin yoga is ontspannend, meditatief en intensief. We oefenen Yin yoga in een heerlijk warme ruimte, ongeveer 32°C. Dit maakt dat je makkelijker ‘smelt’, kunt loslaten, vertragen en ‘stil’ kunt worden. Yin yoga activeert je zelfherstellend vermogen.

De lessen worden verzorgd door Anouka, eigenaar van de studio.

Core yoga is een actieve vorm van hot yoga, bij een temperatuur van 31-32 graden. Het is een kalme en krachtige les, waarin je werkt aan concentratie en lichaamsbewustzijn. Je verdiept je focus, en maakt je lijf sterker en flexibeler.

Meer weten? Lees hier verder.

Yin yoga is ontspannend, meditatief en intensief. Yin houdingen worden langer aangehouden: een paar minuten. Door langere tijd in yin houdingen te (ver)blijven, kan Yin yoga een meditatief en rustgevend effect hebben. Door te vertragen en te verstillen, te ‘zijn’ in het moment, bereikt Yin yoga de diepere lagen in het lichaam: bindweefsel en botstructuren.

Lees hier verder over Yin yoga.


Meedoen? Ja!

Je kunt meedoen met deze speciale yogalessen voor het speciale tarief van 15 euro (per persoon, per les). De opbrengsten gaan naar de roeiclub.

  • Allebei de roei-yogalessen op 25 november zitten vol. Je kunt je helaas niet meer aanmelden.
  • Wil je toch met een yogales je roeiclub steunen, dan kun je met een intro-aanbieding of een losse les meedoen met een Core, Yin of Bikram les op het rooster. De studio doneert 5 euro van je les/kaart aan de roeiclub. Mail naar Bard als je hieraan mee wilt doen.

Het is uiteraard de bedoeling dat jij een zo relaxt en fijn mogelijke yogales hebt met je teamgenoten (je mag ook alleen komen). En we willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor de sponsoractie van de roeiclub. Dus daarom de volgende voorwaarden:

  • De lessen gaan door bij een minimum aantal van 12 deelnemers per les.
  • Na betaling is de aanmelding definitief en kan deze niet meer afgezegd worden.
  • Als er te weinig deelnemers zijn en de les niet doorgaat, krijg je het betaalde bedrag uiteraard wel terug.

Alle opbrengsten van deze twee yogalessen gaan naar de roeiclub RV De Waal. Ze dragen bij aan de sponsoractie voor het nieuw te ontwikkelen boothuis.


Praktische info

  • het is fijn als je 10-15 minuten voor het begin van de les in de studio bent.
  • je kunt je in de studio omkleden in de ruime kleedkamers.
  • we leggen een yogamatje voor je klaar. Het is fijn als je een eigen handdoek meeneemt die je op je mat kunt leggen.
  • na afloop van de les kun je in de studio douchen, als je dat prettig vindt. (neem dan misschien een tweede handdoek daarvoor mee)

Na afloop van de les kun je met een kopje thee, je teamgenoten en Bard nakletsen.