Ward

‘Sana yoga geeft me de ruimte om even helemaal af te schakelen en te focussen op mijn lichaam en wat daarbinnen gebeurd’. (juli 2023)

 

Waarom ben je met Sana yoga begonnen?

Ik ben met de Sana yogalessen begonnen omdat ik een tijdje geleden long-Covid heb gekregen en ik graag met bewegen bezig wilde blijven.

Wat brengt Sana yoga je?

Sana yoga geeft me de mogelijkheid om in een prikkelarme omgeving terug te keren naar de basis. Het geeft me de ruimte om even helemaal af te schakelen en te focussen op mijn lichaam en wat daarbinnen gebeurd. De oefeningen brengen me tot rust en hebben me geleerd om te luisteren naar mijn lichaam.

Het gaat er niet om om altijd 100% te geven, maar juist om de oefeningen op een manier uit te voeren die voor jou op dat moment goed voelt. Voor mij persoonlijk heel leerzaam en ook belangrijk binnen mijn herstelproces.

Wat is je favoriete deel van de les?

We sluiten de les altijd af met ademhalingsoefeningen met daaropvolgend een rustmoment, waarbij je zolang kan blijven liggen als je wilt. Voor mij is dit een heel fijn moment, waarin ik alles van me af kan laten glijden en even helemaal niks hoef of moet, gewoon alleen maar liggen.

Stijl_bikramCMYK
BIKRAM

38 ℃
90 minuten

De originele Hot Yoga serie voor iedereen. Uitdagend, intensief, effectief.

lees meer
Stijl_coreCMYK(1)
CORE

31-32 ℃
90 minuten

Kalme en krachtige les. Diepere concentratie. Bewegen vanuit je centrum.

lees meer
Stijl_yinCMYK
YIN

31-32 ℃
90 minuten

Ruimte maken in diepere lagen van lichaam. Rustgevend, meditatief en intensief.

lees meer
Stijl_sanaRGB
SANA

Ondersteun je herstel van langdurige klachten. Lichaam en geest tot rust te laten komen. Leren voelen, verkennen en respecten van je grenzen.

lees meer