Alle docenten bij Alma Hot Yoga hebben een intensieve opleiding gevolgd om de yogalessen effectief en veilig te kunnen onderrichten. Na de opleiding blijven we leren in vervolg opleidingen en van elkaar. Ons team bestaat uit zowel Nederlandstalige en Engelstalige docenten.

balie 2

Anouka van Eerdewijk

I did not particularly enjoy my first bikram yoga class on a Saturday morning on October 19th 2013

Lees verder...

Nic-Millins-portrait

Nic Millins

I was first introduced to yoga in 2003 to rehabilitate a serious spinal injury after a paragliding accident. I practiced my first Bikram yoga class in September 2009.

Lees verder...

IMG-20230628-WA0001

Kim Buining

Mijn eerste Bikramyogales volgde ik in 2012. Ik vond het fijn, maar was niet gelijk om. Ik liep ook veel hard, kickbokste en vond veel andere dingen leuk om te doen. Een paar maanden later kwam ik terug in de studio en vanaf dat moment oefende ik steeds meer. In eerste instantie zag ik het echt als sport; ik vroeg veel van mezelf en wilde graag het allerbeste uit mezelf halen. Gaandeweg leerde ik die drang om tot het uiterste te gaan los te laten en meer te oefenen met mildheid. Dat voelde goed. Er ontstond een andere, innerlijke kracht. Soms gaf er een traveling teacher les in de studio. Dat fascineerde me en al vrij snel ontstond toen de wens om zelf ook de opleiding tot Bikram yoga docent te gaan doen. In 2014 volgde ik de Bikram Yoga Teacher Training in Los Angeles en sindsdien geef ik les in Nijmegen. Er volgde 2 prachtige kinderen en tijdens mijn zwangerschappen ben ik Bikram yoga blijven beoefenen. Met een jong gezin liet ik de aspiratie om de wereld over te reizen en les te geven een beetje varen. Ik heb wel een aantal lessen gegeven als gastdocent in Düsseldorf en Berlijn, en als ik op vakantie ga kijk ik altijd of er een Bikram yogastudio in de buurt is. Bikramyoga zorgt er voor dat mijn kwaliteit van slaap enorm verbeterd is, het brengt me rust en lichtheid en een sterk en soepel lichaam. Bagage 2014 Bikram Yoga Teacher Training spring 2014 2010 Hotel Management, Hoge Hotelschool Maastricht

Lees verder...

Sam-Samsudin-Lubis

Sam Lubis

Practicing Bikram Yoga regularly is a pure blessing. I am back in a shape that I am happy with. Mentally, I feel more focused, I have more patience and more determination when faced with everyday challenges in my life. I feel great every day, inside and out.

Lees verder...

Nivida Lamichhane

Nivida Lamichhane

One of the most fulfilling aspects of teaching yoga is empowering students to cultivate self-awareness, strength, and resilience both on and off the mat. Witnessing their growth, progress, and newfound sense of confidence fills my heart with joy and gratitude.

Lees verder...

Laura Mercedes

Laura Mercedes van den Dungen

In mijn lessen zal ik je begeleiden bij het vinden van je eigen yin les, waarbij je eigen regie ervaart en steeds meer een les ontwikkelt die past bij jou, jouw lichaam en alle mogelijkheden die je hebt.

Lees verder...

20230813_124945

Cristina Furlan

Yoga got me through a difficult time and this motivated me to teach others about it. ... In my teaching I try to integrate all my personal experiences and my knowledge to support my students in their development and yoga journey.

Lees verder...

Ana Hernandez (240513)

Ana Hernandez

In 2011, I discovered yoga to be one of the most precious things in my life. The next year I became a yoga instructor and I began to travel the world sharing the love and the healing of Yoga, until now. I am convinced that we came into this world to learn to love. To know unconditional love. And I've been in that story, it seems, since I was little.

Lees verder...

yoga profielfoto

Mirte Backus

Yin yoga is mijn favoriet. De wijsheid die je lichaam in zich draagt, is ongekend. Graag deel ik manieren om te verbinden met je lichaam, zodat iedereen toegang krijgt tot deze bron en het je mag leiden naar een gebalanceerd en gelukkig leven.

Lees verder...

Interesse: Ben je (hot) yoga docent en zou je in onze studio les willen geven? Stuur een e-mail met je motivatie plus een CV met je opleiding en ervaring (info@almahotyoga.nl), en we nemen contact met je op.